Berlijn by night

Geplaatst op dinsdag 09 mei 2023 @ 11:55 , 167 keer bekeken

Ook 's avond kun je nog gewoon verder met de stad bekijken of dingen doen! Deze tips vond ik op het net 

  1. Museum eiland
    Overdag is het natuurlijk heerlijk dwalen in een van de musea of op straat te kijken naar de mensen. Bovendien is de laatste toegang om 18.00 uur dan zitten de meeste mensen aan tafel, ook hier en is het heerlijk rustig
  2. Berliner Fernsehturm
    Overdag heb je al een prachtig uitzicht over de stad maar in het donker zijn de lampjes weer echt magisch dan.Bovendien is het restaurant ook nog wel even geopend al kost dat dan wel wat het uitzicht is prachtig!
  3. WIlhelm Foerster Sternewacht
    oVerdag is er al genoeg te zien en te doen maar er gaat natuulrijk niets boven het bij nacht te kijken. Boek dan wel een tour buiten de openingstijden en kijk voor de uitgestelde openingstijden.
    (Munsterdamm 90, 12169 Berlin)
  4. Berlin Philharmoniker
    Herbert-von-Karajan-Strasse 1, 10785 Berlin is dit gebouw te vinden dat echt prachtig uitgelicht is. Hou je van klassieke muziek? Kijk dan zeker of je kaartjes kunt vinden zodat je ook de mooie akoestiek binnen kunt horen.
  5. Sony Builiding
    Ligt achter Berlin Philarmoniker. Dit gebouw is een toonbeeld van moderne archecteur waar je bij avond kan genieten van de horeca. Nog leuker is een film te boeken in 1 van de vele zalen ondergronds. Tijdens het filmfestival in Berlijn in februari of premieres loop je kans om de filmsterren in het echt te zien!
  6. Bars, pubs, restaurants, dancings en clubs........ Berlijn heeft er vele. Informeer eens bij je verblijfplaats bij de werknemers. Je krijgt vast een zee aan prachtige en unieke tips!
  7. The KulturBrauerei
    Ook berlijn kent entertainment  centrums. Dit is er 1 van waar je veel dingen onder 1 dak kunt doen na je diner. Inclusief bios en nachtclub. Bv Kesselhaus met boiler room, eten in de biertuin van Soda club berlin, of naar het theater? Bevalt het hier niet dan zit je midden in de uitgaansbuurt van de stad. Schönhauser Allee 36, 10435 Berlijn


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: