käthe wohlfahrt berlin

Geplaatst op maandag 02 december 2019 @ 13:33 , 143 keer bekeken

Bij Käthe is het in elke winkel in elke stad 365 dagen per jaar kerst! De originele winkel zit in Berlijn aan onderstaand adres. 

Kerst en de winter is een bijzonder jaargetijden. Sneeuw, slecht weer, donker, vriesweer. Tijd om naar binnen te gaan en te bezinnen. En daarbij hoort ook de tijd voor kerst advent. Kathe wohlfart maakt al jaren met dezelfde signatuur mooie kerst en adventsversieringen. Zo vind je er prachtige koeksklokken, speeldozen, kandelaars en zoveel versieringen voor de kerstboom dat je wel 20 bomen in dito kleuren en thema's kan inrichten.
Der Elefant  

In november 2011 opende de winkel in Berlijn en daarmee een mooiste kerstwereld in de de stad. 450 vierkante meter met traditionele producten per thema en kleur uitgestald. Ruim 8000 verschillende artikelen vinden er hun plek zowel klassiek als modern en het kan zelfs gepersonaliseerd worden indien gewenst. En dit alles is een sfeer die een kleine wintertuin uitstraalt. 
Midden in de winkel staat een 7 meter hoge kerstboom die van boven naar beneden door de winkel loopt. Bijzonder is de wenteltrap die er om heen loopt zodat je mooi de versieringen kunt zien hoe ze hangen.
Wil je een souvenier in de winkel op ken je en berlijner? Dan is het kado verkrijgbaar; glazen berliner bären, en zelfs in combinatie met de  Brandenburger Tor. Maar ook andere bezienswaardigheden in kerstbalvorm kun je er vinden! Vaak zitten er ook mensen ter plekke te werken aan de versieringen. In de kersttijd is dit zeker het geval zodat je ook een kerstbal persoonlijk kan laten maken!

Gerelateerde afbeelding

Käthe Wohlfahrt
Kurfürstendamm 225-226, 10719 Berlin
https://kaethe-wohlfahrt.com

 


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: